Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julsenap à la Monika

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min bästa julsenap som är toppen till julskinkan, prinskorven och pressyltan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal senapskornen med en stor senapskula, eller kör i mixer. Blanda grädden med sockret och rör om väl till det mesta sockret löst upp sig. Blanda sedan i ättika, senapspulver och ev lite salt.
  2. Låt stå och dra i minst 5 dagar så den blir stark och fyllig i smaken. Rör om senapen en gång om dagen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • begeanka 8 oktober 2008

    MUMS!

  • gds877 26 augusti 2010

    Den var god !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.