Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julsill med apelsin och saffran

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Älskar alla sorters sill

Ingredienser

Instruktioner

Krossa kryddpepparkornen. Strimla apelsinskalet. Skala och skiva rödlöken. Koka upp ättiksprit, socker och vatten. Blanda ner den krossade pepparn, apelsinskal, lagerblad och saffran. Låt kallna. Skär sillen i bitar och varva den med löken i en glasburk. Häll på lagen. Täck över och låt stå svalt ca 1 dygn.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MaNi 6 december 2007

    Hur länge står sig denna sill i kylskåpet?

  • veteskapsman 10 december 2012

    Jjag är rädd att den är slut innan julen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.