Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julskinksrulle med senapskräm

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En god förrätt av överbliven skinka, serverad på ett gott bröd

Ingredienser

Instruktioner

Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg skinkskivorna omlott till en rektangel, ca 25x40 cm, på plasten. Blanda färskost, senap och persilja. Bred ut blandningen i ett jämnt lager på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien. Lägg rullen i frysen ca 30 minuter. Ta bort plastfolien och skär 20 st skivor, ungefär 2 cm tjocka med en vass kniv. Servera gärna på en bit kavring eller knäckebröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.