Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jum-jum-kaka

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna kryddstarka pepparkaka bakar jag alltid till jul.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en kransform. Smält smöret i en kastrull och blanda ner kaffe, russin, kanel, nejlikor, salt och socker. Låt koka 3 minuter. Ställ blandningen att kallna. Tillsätt sedan mjölet blandat med vaniljsocker och bikarbonat. Häll smeten i formen och grädda i 175 grader 45 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.