- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Kanongod gryta. Vill man ha en starkare smak tillsätter man bara mer kryddor.
Instruktioner
- Putsa köttet och skär det i mindre bitar. Fräs köttet i stekpannan tills det har fått lite färg.
- Skala löken, skär den i klyftor. Skala morötter. Skiva morötterna och skär paprikan i bitar. Häll i grönsakerna och låt de fräsa med ett tag.
- Tillsätt de övriga ingredienserna och låt grytan puttra i ca 1 timma på låg värme i pannan tills köttet är mört och fint.
- Servera med ris eller kokt potatis och en sallad till.
Publicerat den
21 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag tog fläskfilé o det blev jättegott, 5 fina poäng o ett stort tack.
Ojojoj, såååå god :)
Tack för ett gott recept =)
Kanon Gott !!!! Tusen tack