Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Kanongod gryta. Vill man ha en starkare smak tillsätter man bara mer kryddor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och skär det i mindre bitar. Fräs köttet i stekpannan tills det har fått lite färg.
  2. Skala löken, skär den i klyftor. Skala morötter. Skiva morötterna och skär paprikan i bitar. Häll i grönsakerna och låt de fräsa med ett tag.
  3. Tillsätt de övriga ingredienserna och låt grytan puttra i ca 1 timma på låg värme i pannan tills köttet är mört och fint.
  4. Servera med ris eller kokt potatis och en sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Lennart_58 28 oktober 2009

    Jag tog fläskfilé o det blev jättegott, 5 fina poäng o ett stort tack.

  • christincarlsson 12 mars 2011

    Ojojoj, såååå god :)

  • sandra_b84 8 maj 2011

    Tack för ett gott recept =)

  • flisegutten 30 augusti 2014

    Kanon Gott !!!! Tusen tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.