Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polsk kålpudding á la viktväktarna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod och mager. Innehåll av endast ca 454 kcal/portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka potatisen.
  2. Blanda köttfärs, kalvfond, mjölk, kryddpeppar och salt i en bunke.
  3. Låt margarinet bli ljusbrunt i en stekpanna. Tryck ut köttfärsen till en tunn kaka i stekpannan. Låt köttfärsen få färg. Vänd med hjälp av ett lock eller en tallrik. Stek köttfärskakan på andra sidan.
  4. Fräs under tiden kålen i margarin i en stor djup stekgryta. Låt kålen få lite färg. Ringla över sirap, tillsätt kapris och kummin. Salta något. Bred sedan kålblandningen över köttfärsen.
  5. Servera med kokt potatis. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.