X

Köttbullar i ugn recept

Laddar...
Din sökning gav 186 träffar
Köttbullar i ugn

Mitt absoluta favoritrecept för att göra köttbullar. Istället för att stå i stekos i evigheter sköter dessa sig själva i ugnen, färdiggräddade på 10 minuter. De blir inte mindre runda än de jag får ti..


Köttbullar

Att steka köttbullarna i ugnen är väldigt smidigt om man gör många! De håller dessutom formen väldigt bra och inget stekos, fettstänk och passning vid stekpannan!

Pappas köttbullar

Favoriterna på julbordet. Enkla och smakrika. Receptet anpassat en storpack ( 2,2 kg ) köttfärs och blir ca 150 st men det är ju lätt att halvera. Smaksak om man vill ha nöt- eller blandfärs


Annica's supergoda köttbullar

X'ets köttbullar. Lite annorlunda ingredienser. Väldigt omtyckta. Jag var tvungen att göra 400 st en jul, så det räckte till hela tjocka släkten. Gav även bort en del av de goda "bullarna" i julklapp...


Skink- och ostfyllda järpar i ugn..

Efter mycket om och men fick jag tag på receptet. Bjöd på dem i helgen till goda vänner och fick mycket beröm av alla. Lätta att göra, jag bjöd på en potatisgratäng med lite vitlök i.


Indiska köttbullar

Jättegoda köttbullar som passar både barn och vuxna. Passar perfekt i matlådan, är nästan godare dagen efter :)
Köttbullar à la svärmor

Ännu ett bra recept från kära svärmor. "Hemligheten" till dessa suveränt goda köttbullar är ingrediensen råriven potatis. Låter kanske konstigt, men de blir enormt goda - Jag lovar, så prova!


Köttbullar

Dessa stora mustiga köttbullar är fyllda med lök och lagas lätt i långpannan i ugnen! Smidigt, gott och enkelt! ;)Kossans köttbullar

Goda köttbullar som hela familjen gillar. Serveras gärna med löksås och potatis eller pasta med en god morotssallad. Och självklart lingonsylt ! Detta blir många köttbullar. Men jag fryser ner och..Gräddig broccoligratäng med köttb..

En mild och snäll gratäng. Men ändå med massor av smaker som lekte jättebra ihop. Uppfunnen idag när jag blev tvingad att göra middag på färdigköpta köttbullar. Även köttbullarna fick en ny smak oc..


Gratinerade köttbullar, Supergoda

Oj va gott. En bra variant till vanliga köttbullar och spaghetti eller köttfärssås och spaghetti. Tomatsåsen finns där, så även köttfärsen, men en liten roligt tvist på det! Supergott och spännande. J..