Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gills ölköttbullar

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Min familj älskar smaken på ölköttbullarna. Såsen blir så god att man vill äta den med sked.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och persilja. Lägg alla ingredienser, utom ½ dl öl, i en bunke, även kryddorna.
  2. Stek köttbullarna på järnet. Spara fettet som blir kvar i pannan och använd det till en vanlig sås. Använd ½ dl öl till såsen. Gör sås som du brukar göra, krydda och tillsätt ölet.
  3. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Evia 19 maj 2008

    Mums mums

  • Sandra-Louise 22 juni 2008

    Bästa som finns är mammas ölköttbullar,,, mumms mumms

  • king200 22 juni 2008

    ja man blir inte full men redigt gott

  • lapp 6 februari 2014

    Köttbullarna blev verkligen mjuka,inte det minsta torr och med en väldigt god smak. Jag hade köpt färskt bogfläsk i bit som jag malde ner till färs och det verkligen toppen.

  • puntella 22 december 2016

    Hur mycket är 1 liten öl?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.