Köttbullar recept

Laddar...
Din sökning gav 814 träffar
Indiska köttbullar
Indiska köttbullar

Rulla rel. stora köttbullar av färsen. Hacka lök. Fräs lök i olja tillsammans med tomatkross, grädde och kryddor. Låt köttbullarna puttra i såsen tills de är klara. Servera med ris och grönsaker (t ex..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs receptJuliga köttbullar
Juliga köttbullar

Blanda ströbröd, potatismjöl och vätska. Låt det svälla i minst 10 minuter. Tillsätt färs och salt, blanda väl. Rör ner ägg, peppar, lök, och nejlika. Forma färsen till jämna bullar och lägg dem..


Franska köttbullar
Franska köttbullar

Toppengoda köttbullar med lite annorlunda smak av provensalska kryddor. Ett recept jag gärna rekommenderar.


Kalasköttbullar
Kalasköttbullar

Detta recept kommer från min mormor Alla gör köttbullar på olika sätt, men prova gärna dessa för ni kommer inte att ångra er!


Köttbullar i tomatsås (Båtmat)
Köttbullar i tomatsås (Båtmat)

Köttbullarna är gjorda av lammfärs och hela rätten är lagad hemma och tas med i djupfryst form. Förvara den i de övre lagren i kylboxen, så blir det lagom tinat på dag 2 till sjöss. Bara att värma i k..


Indiska köttbullar
Indiska köttbullar

Använd färs av finputsat lammkött för att hålla fetthalten nere. Denna läckra curryrätt kan avnjutas både till vardags och fest.Köttbullar med vindelrökt skinka
Köttbullar med vindelrökt skinka

Super smarrigt med det rökta smaken i såsen och kan varieras efter behag med dom kryddor ni gillar och måtten är inte helt exakta men mycket smak av kalvfonden ska det vara.

Asiatiska köttbullar
Asiatiska köttbullar

Inspirerad av de goda köken i Thailand och Vietnam är de här köttbullarna som en blandning av fläskfärs och räkor.