Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Världens godaste, saftigaste köttbullar.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna väl i en bunke. Forma färsen till lagom stora köttbullar. Stek några bullar i taget i en stekpanna med mycket margarin. Bryn dem runt om och lägg ner dem i en ugnsfast form. Hit går att förbereda. Ställ sedan in dem i ugnen i 200 grader i ca tio minuter beroende på köttbullarnas storlek. Rör om i formen efter halva tiden

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 29 juli 2009

    Enkla och jättegoda köttbullar. Stekte dom klara direkt i stekpannan och serverade med kantarellsås, potatis och lingonsylt. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.