Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar i pepparsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Kryddiga köttbullar gjorda på mager kalv-eller nötfärs.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda köttfärs, pressad vitlök, sweet chilisås och sambal oelek. Forma 12 stora avlånga köttbullar. Stek i matfett tills de fått fin färg. Ta upp köttullarna och häll i vatten, créme fraiche, peppar och lingonsylt i pannan. Koka upp såsen och lägg i köttbullarna igen. Låt småkoka några minuter. Häll över grovhackad basilika. Servera med klyftpotatis och kokta grönsaker eller sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Monika46 4 december 2008

    Hej! Jättegoda köttbullar... Jag en liten champinjonsås till och det var super gott. De får en 5:a av mig. Mvh Monika

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.