En klassiker som kan göras på annat sätt än att servera med kokt potatis.
Prova istället en god quinoasallad och grönsaker.
Instruktioner
- Lägg lingon och socker i en kastrull, låt koka i 10 minuter på svag värme, ställ åt sidan.
Koka sedan quinoan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet.
- Skiva champinjonerna och löken. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök och champinjoner någon minut.
Häll på quinoan och smaka av med salt och peppar.
- Tillsätt alla ingredienser till köttbullarna och blanda om ordentligt. Forma till små köttbullar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn bullarna runt om i 4-5 minuter.
Häll på grädde och find och låt koka ihop några minuter.
Späd med vatten om det behövs. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med kokta eller wokade haricots verts, rårörda lingon och quinoasalladen.
Publicerat den
12 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar