Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar med ostfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Italienska köket har hittat till Sverige...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs hackad lök med olivolja i en kastrull. Pressa vitlök och tillsätt krossade tomater. Sjud 10 minuter utan lock.
  2. Smaka av med tomatpuré, kycklingfond, basilika, persilja, salt och peppar.
  3. Låt ströbröd svälla med vin eller vatten.
  4. Blanda med köttfärs, parmesanost, kryddor och ägg.
  5. Skär mozzarella i tärningar. Forma små biffar. Lägg i en bit mozzarella mitt på och vik ihop till köttbullar.
  6. Steka köttbullarna varsamt cirka 5 minuter så färsen blir genomstekt och mozzarellaosten börjar smälta.
  7. Serveras med tomatsås och pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.