Köttfärsås recept

Laddar...
Din sökning gav 85 träffar
Ravioli med köttfärsås

Hemlisen är att den ska puttra länge på spisen, minst 4 timmar! Viktigt är också vinet, lite vitt eller rött. Utomlands så serveras alltid köttfärsåsen med spaghetti vilket man absolut inte gör i It..Köttfärsås

Det här är mitt recept, blir mycket smak av vitlök, men jag älskar det. Vill ni ha mer nyttigt recept blanda i lite bönor och morötter. Mindre smak av vitlök, använd passerade tomater istället kross..


PC´s köttfärsås

Idag 2011-12-07 bjuder jag på spagetti med köttfärsås. Och regnet det bara öser ner i Uplands Wäsby...


K's köttfärsås

Enkel och lättlagad köttfärssås, perfekt för studentens storkok. Smakar jättebra vid uppvärmning i lunchrummet dagarna efteråt.


Smarrig och krämig lasagne

En lasagne är svårt att misslyckas med. Har du en smakrik och god köttfärssås som bas har du så gott som redan lyckats. En lasagne har de fördelarna att det ses som smått festligt men är ändå något so..Tacogratäng med nachos

Kvällens middag som är en av mina favoriter även om "vanlig" tacos nog är ändå bättre :) Hur som helst är denna gratäng superenkel att göra och mycket god! När man har krossade nachos i botten av fo..


Cottage Pie

Använder du nöt eller blandfärs, är det en Cottage Pie. En Shepherd´s Pie innehåller alltid lammfärs. Snabbt och framför allt så gott - jättebråttom? - använd då pulvermos!Köttfärs- och pastasoppa

På 1970-talet när jag pluggade i Uppsala och innehållet i portmonnän var tunn, var det här en ganska billig, snabb, lätt och mättande soppa med en bit "pain riche" att doppa i soppan. Till helgen up..

Vitlöksdoftande morotssallad

Jag jobbar som kock på ett dagis och där vill man ha min morotssallad till de mesta. Passar till de mesta. När man provat salladen till köttfärsås och spaghetti - är man fast. Håll till godo!


Tomatsås grundrecept

Denna sås är en utmärkt grund både som den är, till pizza, att blanda i köttfärsåsen eller andra rätter där en tomat sås hör hemma
Enkel pasta al forno

Det här en annan italiensk maträtt väldigt lik lasagne. Oftast tillagar man pasta al forno tillsammans med köttfärsås men jag ville göra en snabbare och enklare variant igår kväll eftersom jag kom hem..


Mamma Sivs goda köttfärsås
Mamma Sivs goda köttfärsås

Detta recept kommer från min mamma. Jag har älskat den sedan jag var barn och nu är det den givna favoriten hos mina barn. En annorlunda köttfärsås som är gjord på mjölk.