Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacogratäng med nachos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kvällens middag som är en av mina favoriter även om "vanlig" tacos nog är ändå bättre :) Hur som helst är denna gratäng superenkel att göra och mycket god! När man har krossade nachos i botten av formen blir det nästan som en paj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Fräs köttfärs och lök i en stekpanna. Krydda med tacokryddan och häll i de krossade tomaterna och sambal oelek. Låt det puttra en liten stund.
  3. Krossa hälften av nachosen och lägg i botten av en ugnsfast form så det täcker.
  4. Häll köttfärsåsen över chipsen.
  5. Blanda lättcreme fraiche, philadelphia och riven ost och bred ut det som ett täcke över köttfärsåsen.
  6. Lägg tacosåsen som ränder över osttäcket.
  7. Stick ner resterande nachos längs kanten på formen (eller servera dem bredvid om du hellre vill det men dom är godast varma tycker jag)
  8. Gratinera i ugnen i ca 15 minuter och låt sedan gratängen vila i ca 5 minuter innan du serverar!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • em_elie 24 november 2010

    Super Gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.