Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Canelloni med köttfärs och ricotta

 
Canelloni med köttfärs och ricotta Canelloni med köttfärs och ricotta Canelloni med köttfärs och ricotta
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Skär tomaterna i bitar. Fräs lök, vitlök och blandfärs i olivoljan. Tag stekpannan från värmen och rör ner de marinerade soltorkade tomaterna och ricottaosten. Smaksätt med kryddorna.
  3. Häll knappt hälften av pastasåsen i en ugnssäker form. Skär lasagneplattorna i ca 12 cm långa bitar Lägg ut köttfärsfyllningen som en sträng mitt på plattorna. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven nedåt i formen.
  4. Häll resten av pastasåsen över rullarna och strö över riven parmesanost. Sätt in formen mitt i ugnen ca 20 minuter.
  5. Servera Canellonin med sallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.