Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solskenspaj med köttfärs och svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En paj gjord på enkla ingredienser och dekorerad med ananas och körsbärstomater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman pajdegen i en matberedare. Tryck ut degen i en smord pajform. Nagga botten med en gaffel. Förgrädda pajskalet i 15 minuter, 200 grader.
  2. Hacka löken, skiva svampen och tärna paprikan. Bryn grönsakerna i en stekpanna. Tillsätt köttfärsen. Krydda med paprikapulver, salt och peppar. Tillsätt soja och crème fraiche. Låt puttra samman något. Bred ut köttfärsröran i pajskalet.
  3. Lägg anansringar över köttfärsen. Placera en tomat i mitten av varje ananasring. Strö över riven ost.
  4. Grädda i 15 minuter, 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.