Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs- och bacongratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gjord med Lindahls turkisk yoghurt eller grekisk yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Tärna bacon. Bryn bacon, köttfärs och champinjoner.
  3. Krydda med vitlök, salt och peppar.
  4. Koka pastan och låt rinna av. Koka upp grädde, tillsätt yoghurt och chilisås. Blanda allt och häll i en stor gratängform. Strö ost över gratängen.
  5. Grädda i ugnen vid 200 grader i ca 40 minuter tills osten har smält och fått fin färg.
  6. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • peter_karlsson_3158 20 februari 2014

    Riktigt mumsigt och kommer göras fler gånger.

  • peter_karlsson_3158 22 februari 2014

    Mycket gott...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.