Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs- och squashpaj

(1 kommentar)  
Köttfärs- och squashpaj Köttfärs- och squashpaj
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

För att göra pajen än mer matig kan man t.ex lägga till bacon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samtliga ingredienser i pajdegen. Tryck ut degen i en löstagbar form. Låt stå kallt i cirka 30 min. Förgrädda i cirka 15 min.
  2. Fräs köttfärs, lök och vitlök, smula ner buljongtärning. Lägg i squashen och persilja mot slutet. Salta och peppra. Lägg fyllningen i pajskalet. Vispa ihop ägg, grädde och ost och häll blandningen över pajen.
  3. Garnera eventuellt med skivad squash. I ugnen cirka 25 min, 250 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rollsbo 21 maj 2013

    Mycket gott blev det! Bytte ut vetemjöl mitt rågsikt och grahamsmjöl för lite nyttigare alternativ :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.