- Serverar: 6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Min bästa bjudrätt. Är uppskattad av alla, både gammal som ung.
Instruktioner
- Finhacka löken.
Koka upp buljongtärningarna i 1/3 dl vatten.
Rör ihop samtliga ingredienser till smeten och forma färsen till större "järpar".
- Bryn biffarna runt om på stark värme. Dom får inte vara genomstekta.
Blanda grädde, soja efter behag (såsen ska vara brun) och salt i en ugnsfast form.
- Placera biffarna eftersom dom är brynta i formen.
Klicka på ett par matskedar margarin och sätt därefter in formen i ugnen på 225 grader i 30 minuter.
Serveras tillsammans med ris och en sallad.
Publicerat den
13 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Saftig, enkelt och otroligt gott och full pott med siffror! Ps Bryn inte för länge för det blir brunt i ugnen också :-)
Mycket goda biffar! Saftiga och fina. Såsen behöver något mer/annat än soya för den blir lätt för salt.
Mycket god rätt som jag bjöd vänner på, mycket omtyckt av alla!