Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsbiffar med fetaost och paprika

 
Skriv ut

Goda biffar som man även kan servera som hamburgare med bröd och dressing men då måste man göra dom lite större.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vatten, salt och vitpeppar i en skål. Finhacka lök, paprika och fetaost och blanda ner i skålen. Tillsätt ägget och blanda ihop. Blanda i färsen och använd händerna för att få en jämn och fin smet. Forma biffar och stek i stekpannan på medeltemperatur.
  2. Serveras med kokt potatis och brunsås eller som hamburgare med bröd. Passar även till pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.