Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska köttfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mums! Exotisk smak av garam masala. Gurkmeja ger såsen läcker färg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd och mjölk och låt det svälla cirka 5 minuter. Rör i salt, garam masala, vitlök och färsen. Arbeta färsen smidig och forma till stora, ovala köttbullar. Stek dem i smör i en stor stekpanna runt om, cirka 5 min.
  2. Häll i vattnet och såsen. Krydda med garam masala och gurkmeja. Låt såsen koka några minuter och strö över grovhackad koriander.
  3. Basmatiris och en grönsallad är gott till. Mums! Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.