Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade morötter med parmesan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

Gott både till grillat och på buffébordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva morötterna. Varva morötter, salt, oregano, svartpeppar och parmesan i en ugnssäker form. Ringla olivolja över.
  2. Rosta i 225º i 20 minuter.
  3. Servera till köttfärsbiffar eller kyckling, eller varför inte som tillbehör till sommarens sista grill?!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lottet 15 november 2008

    Morötterna blev härliga till kycklingrullar à la Mannerström. Tack - det här sparar jag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.