- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Här ska det vara de stora, långsmala paprikorna som brukar kallas snackpaprika. De har tunnare kött och de hinner blir mjuka i ugnen utan att man behöver förvälla dem först.
Tillbehör:
Vitlöksbröd av 4 skivor surdegsbröd, 2 msk olivolja blandat med pressad vitlök.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Bryn köttfärsen i olja i en gryta. Tillsätt löken och vitlöken och låt den fräsa med tills den är mjuk. Tillsätt salt och kryddorna och låt allt fräsa ytterligare några minuter. Spola av bönorna med kallt vatten i ett durkslag och tillsätt dem i färsen tillsammans med 1 dl vatten. Låt koka några minuter.
- Dela paprikorna på längden och ta bort mellanväggar och frön. Lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper. Fyll paprikorna med färsen. Strö över osten och gratinera i nedre delen av ugnen ca 10 minuter. Pensla olivolja blandad med vitlök på bröden. Sätt in någon minut i ugnen.
Publicerat den
8 april 2013
Liknande recept
Skriv kommentar