Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Omtyckt av hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. * Sätt ugnen på 200 grader * Bryn nötfärsen i smöret och finfördela den med en gaffel. Smaksätt med kryddor. * Lägg den tinade broccolin i en eldfast form och strö över köttfärsen. * Mosa ädelosten och blanda den med grädde, tomatpuré och creme fraiche. Slå över såsen över köttfärsen. Strö över osten och gratinera i ugnen ca 20 minuter.
  2. Servera gratängen med potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • kattis63 5 augusti 2008

    Mums! En verklig favoriträtt. Jag lagade den hos mamma o pappa i kväll och dom tyckte det var otroligt gott. Till efterätt fick dom Lennalis blåbärskaka, också den jättegod. Tack för receptet, det kommer att användas. Kram/ Katarina

  • Judas 17 april 2009

    Men härligt en gammal favorit som jag tappat recepter på. Den läggs genast in i min recept samling. TACKAR!!

  • Judas 17 april 2009

    DUM Å DUM ... upptäckte att jag redan hade lagt ut det själv...hmm...i mina recept... exakt lika vet jag inte om det var ids inte kolla just nu hur som helst så är det jättte smaskigt....

  • Mija74 2 mars 2011

    Mycket gott, fick det hemma hos mina föräldrar och blev så glad när jag hittade receptet här!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.