Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel köttfärsgryta med ris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

För att få en vegetarisk rätt kan du med fördel byta ut köttfärsen mot quornfärs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen. Tillsätt den strimlade purjolöken och de avrunna champinjonerna och låt dessa brynas tillsammans med köttfärsen. Häll på grädde och soya. Låt grytan koka 5 minuter.
  2. (Om du tycker att det blir för lite vätska kan du tillsätta vatten eller ytterligare grädde). Smaka av med svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.