Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med feta och haloumi

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Eget receptpåhitt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs och mjölk. Blanda sedan i salt, ströbröd, ägg, pressad vitlök och riven schalottenlök.
  2. Skär ost och paprika i bitar, paprikan gärna ganska smått och blanda i. Lägg i en smord form och platta till, den kommer att kupa sig under stekningen.
  3. Stek köttfärsen i mitten av ugnen tills den uppnått 75 grader i mitten, vilket tar ca en timme. Serveras med t.ex. kokt potatis.
  4. Ugnstemperatur 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.