Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med senap och fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Enkelt, men ett av mina absoluta favoritrecept

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda allt utom bacon. Lägg i en ugnsform och forma till en limpa. Täck med bacon och grädda ca 20-25 minuter. Ta upp limpan och håll den varm. Vispa ur formen med lite vatten och gör en god gräddsås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • CizziB 5 februari 2013

    Supergott!! Kommer garanteras göras om... barnen 3½år och 1½år ÄLSKADE det! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.