God variant på köttfärslimpa.
Instruktioner
- Smula brödet i en bunke, häll på grädden och blanda. Blanda nötfärsen med brödet och tillsätt alla övriga ingredienser utom baconet.
- Täck botten och sidor, på en avlång bakform som rymmer 1½ liter, med bacon. Låt baconskivorna hänga över kanterna.
- Fyll formen med nötfärssmeten och vik över baconet till en fast rulle. Vänd formen på en liten ugnsplåt med kanter, ta bort formen och baka färsrullen i mitten av ugnen en timme. Ös rullen med skyn som bildas några gånger under stektiden.
- Tag upp rullen på en skärbräda. Skär den i skivor med en vass kniv och servera den varm med kokt potatis och t ex sockerärtor, minimajs och haricots verts.
Publicerat den
21 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det var verkligen super gott.. Vi hade ingen worcestershiresås, men jag tog i lite Sweet chilli sås istället!
Saftig och god! Tack! Denna gör jag fler ggr!
Hur många grader ska det vara?