Roligt och gott med variation på köttfärslimpan. Prova att fylla limpan med andra godsaker som svamp, hackad skinka, örtkryddor...
Instruktioner
- Värm ugnen till 200°c.
Blanda ströbröd, potatismjöl och mjölk. Låt det svälla i minst 10 minuter.
- Blanda under tiden ihop ost, senap och herbes de provence till fyllningen.
- Blanda ner färs och salt i ströbrödsblandningen, knäck ner ägget, tillsätt sedan lök och peppar och blanda väl.
- Bred ut färsen på en vattensköljd skärbräd och platta ut den till en platta ca 20x30 cm.
- Fördela fyllningen i mitten och rulla ihop till en limpa. Lägg limpan i en ugnssäker form och pensla med flytande margarin.
- Grädda köttfärslimpan i mitten av ugnen ca 50 minuter.
Publicerat den
17 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Riktigt saftig och god köttfärslimpa, tack tack