Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Roligt och gott med variation på köttfärslimpan. Prova att fylla limpan med andra godsaker som svamp, hackad skinka, örtkryddor...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200°c. Blanda ströbröd, potatismjöl och mjölk. Låt det svälla i minst 10 minuter.
  2. Blanda under tiden ihop ost, senap och herbes de provence till fyllningen.
  3. Blanda ner färs och salt i ströbrödsblandningen, knäck ner ägget, tillsätt sedan lök och peppar och blanda väl.
  4. Bred ut färsen på en vattensköljd skärbräd och platta ut den till en platta ca 20x30 cm.
  5. Fördela fyllningen i mitten och rulla ihop till en limpa. Lägg limpan i en ugnssäker form och pensla med flytande margarin.
  6. Grädda köttfärslimpan i mitten av ugnen ca 50 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dforslund 6 augusti 2009

    Riktigt saftig och god köttfärslimpa, tack tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.