Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld köttfärslimpa med mozzarella, parmaskinka och ruccola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200 grader Låt ströbrödet svälla i mjölk och vatten. Rör ihop köttfärs ströbrödsblandningen, lök, vitlök, ägg och salt och peppar.
  2. Ta fram gladpack och bred ut köttfärssmeten ovanpå. Lägg på uppskuren mozzarella, parmaskinka och hackad ruccolasallad. Rulla ihop färsen med hjälp av gladpacken. Lägg rullen i en smord ugnssäker form. Ringla över flytande margarin och tillaga i 200 graders ugn i ca 45 minuter.
  3. Sås: Koka ihop skyn med vatten, fond och grädde. Smaka av med socker, salt och peppar. Rör i maizena till lagom tjock konsistens.
  4. Servera med en fräsch sallad och exempelvis kokt potatis. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.