Köttfärslimpa i form recept

Laddar...
Din sökning gav 238 träffar

Ungersk färsbiffar - Fasírozott

En ungersk favoriträtt. En klassisk maträtt som är enkelt att göra. Ett recept som inte kräver någon större arbetsintsats. Du kan även grädda i ugnen (som köttfärslimpa).

Isterbandslimpa

En köttfärslimpa med mer smak och grövre struktur än vanlig köttfärslimpa. På bilden serverad med ”Ölostsås” som jag uppfann för att passa till isterbandslimpan. Kombinationen blev helt perfekt. Så..


Bobotie

Köttfärslimpan är universell. I Sydafrika fyller man den med nötter och torkad frukt och toppar med saffransfärgad äggstanning. Garanterat gott och annorlunda.


Tick-Tagg svampfärslimpa

Vegetariskt alternativ till köttfärslimpa. Använd förvälld svamp, exempelvis fårticka och taggsvamp. Vill man ha kryddigare färs tillsätts någon kryddsvamp t.ex peppar riska. Servera med brun grä..


Svampgratinerad köttfärslimpa
Svampgratinerad köttfärslimpa

En idealisk bjudrätt- både köttfärslimpan och svampstuvningen kan förberedas i god tid, sedan är det bara att gratinera strax innan gästerna kommer. Det ska vara rikligt med svampstuvning!



Köttfärslimpa à la Lindström
Köttfärslimpa à la Lindström

Den här varianten av köttfärslimpa gör jag ofta, gillar man biff à la Lindström gillar man garanterat den här! Serveras med pommes duchesse, persiljasmör samt varma grönsaker.


Köttfärslimpa med fetaost och bacon
Köttfärslimpa med fetaost och bac..

Finhacka den gula löken. Klipp bacon och stek den i en stekpannna utan matfett. Låt rinna av på hushållspapper. Blanda alla ingredienserna utom bacon och fetaosten. Forma till en limpa och lägg i ..





Köttfärslimpa med svamp
Köttfärslimpa med svamp

Köttfärslimpa är underbar husmanskost som är mycket enkel att tillaga. Här smaksätts rätten med svamp, bacon och Västerbottensost. Underbart gott.










Köttfärslimpa med tomatsås
Köttfärslimpa med tomatsås

Alla kommer älska denna fantastiska köttfärslimpa. Förutom att den är lätt att göra så är den rik på både näring och kostfibrer. 188 kcal/portion.