Köttfärslimpa i form recept

Din sökning gav 234 träffar
Lökstinn nötfärslimpa med potatis..

En köttfärslimpa för oss lökälskare. Mycket kött och löksmak, och potatisen blev helt ljuvlig, när den sugit i sig av köttspadet. Smöret och ströbrödet ovanpå ger en fin knaprig yta. Serveras med e..


Festlig köttlimpa

Allt-i ett-rätt med köttfärslimpa,potatisgratäng och grönsaker

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Festfärslimpa

Otroligt god köttfärslimpa. Har du inte testat den så är det ett måste. Champinjonkrämen är också ett måste!


Ost och baconlimpa

En fast och god köttfärslimpa med härliga ostfickor och fin baconsmak. Går bra att skiva nyuttagen utan att skivorna faller isär.


Tartarlimpa i champinjondröm - LC..

Basen till färsreceptet bygger på den Franska råbiffen ”Biff Tartar” Här lite ändrat och gjord så även ”Lilla Gumman” som avskyr rått kött gillade den. Limpan blir en fast köttfärslimpa med eoner av..


Ostig paprikafärslimpa - allt i e..

En köttfärslimpa med härlig smak och underbara potatisklyftor. Allt tillagat i samma form där potatisen suger i sig av skyn som bildas. Servera gärna med vinbärsgelé av önskad färg, vilket passad yp..


Rotfärslimpa med många vänner

En variant som tog begreppet köttfärslimpa till nya höjder. Bli inte avskräckta av ingredienslistan, det mesta är sådant som ofta finns hemma. Potatisen blev även den underbart god. Serverade med e..


Cordon bleu nötfärslimpa

Detta blev en Cordon bleu inspirerad köttfärslimpa som smakade ypperligt. Serverade den med en gräddsås och vinbärsgelé. Själva limpan blir fastare än en vanlig köttfärslimpa men med avgjort mer köt..