Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors köttfärslimpa

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Barnens farmor måste alltid göra denna rätt när de kommer över på mat! Bättre betyg kan man inte få, eller hur...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de tre första ingredienserna och låt svälla ca 10 min. Tillsätt köttfärsen och löksoppepulvret. Rör i 1 ägg och blanda smeten väl. Forma till 2 köttfärslimpor i en långpanna och pensla med matfett och stek mitt i ugnen i 200 grader cirka 25 minuter.
  2. Servera med kokt potatis, brunsås och lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • maggan123 3 augusti 2009

    kan bara säga mums så gott.

  • sarsor1 11 februari 2014

    Godaste köttfärslimpa jag atit! Bade barn och vuxna tycker om den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.