Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa, lätt och saftig!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En slags köttfärslimpa. Lättare får man leta efter!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 150 grader ca, lite beroende på ugn. Blanda ihop ingredienserna och gör en limpa utav smeten. Lägg limpan i en ugnsfast form och sätt in i mitten av ugnen i 45 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bratdie 25 januari 2013

    Receptet är redigerat. Ändrat "burk" till 3dl och påse till 77gram. /bratdie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.