Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med äpple och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Den här köttfärslimpan är jättegod tycker jag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa potatisen med en gaffel, tillsätt lök, mjölk eller vatten, ägg, salt och peppar. Låt stå en stund.
  2. Tillsätt därefter köttfärsen. Platta ut köttfärsen i en ugnsform. Lägg på bacon och det rivna äpplet och strö på persilja. Rulla ihop färsen (som en rulltårta).
  3. Sätt in köttfärslimpan i 175º varm ugn i ca 45 minuter.
  4. Servera gärna med potatis, brunsås, ärter och morötter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gul13 24 september 2009

    Tack för receptet. Det blev kanongott. Serverade med kokt potatis, hemgjord gräddsås och kokt broccoli.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.