Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med fetaost och bacon

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka den gula löken. Klipp bacon och stek den i en stekpannna utan matfett. Låt rinna av på hushållspapper.
  2. Blanda alla ingredienserna utom bacon och fetaosten. Forma till en limpa och lägg i en ugnsfast form. Tryck in baconbitarna och fetaosten i köttfärslimpan.
  3. Ställ in i ugnen, 175 grader i 45-50 min. Servera med kokt potatis, gräddsås, eller svampsås. Svartvinbärsgelé är gott till liksom ärtor och smörgåsgurka
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Huet 13 oktober 2009

    Tack för ett hejdundrandes recept! Helt underbart god köttfärslimpa måste jag säga! Fast jag lindade bacon runt limpan istället. Kommer helt klart att lagas igen!!!

  • halen6966 13 oktober 2009

    Kul att du tyckte att det var gott! Jag har också gjort som du, dvs lindat bacon runt om...men smaken av bacon blir tydligare då den trycks in i limpan. Men som sagt jätte kul att du gillar rätten, det gör jag med Mvh Helen

  • Satzi 4 mars 2010

    Blandade i feta och baconet i köttfärsen, orkade inte stå och pilla in det. Blev gott ändå! :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.