Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Franska Köttfärslimpa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 5-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Tillagas snabbt och enkelt och är supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda soppulvret med gräddfilen. Blanda ner färsen. Lägg färsen i en sockerkaksform.
  2. 200 grader i ca 1 timme.
  3. Servera med potatis, sallad och lingon. Sås kan göras av skyn som blir i formen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • krammaddis 22 mars 2010

    snabb så otroligt enkel och en favorit hos mina barn....och mej när tiden som alltid är knapp..... jag gör den i en ugnfastform och har potatis och morötter runtom...

  • puntella 30 november 2016

    Blev inte mycket kvar av orginalreceptet (fast det bara innehaller 3 saker lol). Blev med nötfärs och creme fraiche istället och det blev super gott. Gjorde sas pa lingonsylt, creme fraiche, vatten och buljongtärningar, mmmmmmmums. Kommer klart göras igen (tack för inspirationen). Betyg: 5:a

  • puntella 8 december 2016

    Fick en holländare att testa samma recept, de älskade köttfärslimpan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.