Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa innehållande löksoppa och ströbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel att göra och mycket smaklig.

Ingredienser

Instruktioner

Häll löksoppspulvret och ströbrödet i en bunke. Tillsätt vatten. Låt svälla ca 10 min. Tillsätt köttfärsen, äggen och kryddorna och blanda om. Forma till en limpa i en ugnsform. Strö lite ströbröd ovanpå. Stek i ugnen i 200 grader ca. 40 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maggan123 3 augusti 2009

    så enkelt men ack så gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.