Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig köttfärslimpa med morot

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

God som.....och enkelt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv morötterna fint. Blanda havregryn, crème fraiche, senap, lök, fond, salt och peppar i en bunke. Tillsätt färsen och blanda väl. Häll smeten i en ugnsfast form. Tryck eventuellt ner några katrinplommon. Strö över bacon. Ugnsbaka i 200°C, 30-35 minuter.
  2. Servera med potatis, lingon, brunsås (gjord på skyn i formen) och saltgurka.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • tegelmon 26 december 2009

    Hej! Hur mycket havregryn ska det vara? Låter jättegott. Måste nog prova detta nu efter all julmat!

  • gerdanita 27 december 2009

    Alla ingredienser framme, men hur mycket havregryn????? Snälla, svara snart. Hälsning från ett grått Båstad.

  • halen6966 28 december 2009

    Oj då, jag glömde skriva hur mycket havregryn , men det är knaappt ½ dl

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.