X

Köttfärslimpa med potatismjöl recept

Laddar...
Din sökning gav 42 träffar
Saftig köttfärslimpa

Roligt och gott med variation på köttfärslimpan. Prova att fylla limpan med andra godsaker som svamp, hackad skinka, örtkryddor...


Köttfärslimpa

Smidig att göra och är supergod. Frys in om det blir något över och njut vid ett annat tillfälleRotfylld köttfärslimpa

En mycket smakfull köttfärslimpa med fin fast form. Gick bra att skära i skivor som inte ville falla sönder även som nygräddad. Serverad med potatis, gräddsås och lingonsylt så blev det en köttfärsl..


Fylld Köttfärslimpa

Ett recept jag provade en gång sen glömde bort! Sambon älskar denna köttfärslimpa! Mixade lite med receptet och de blev super gott =)Lökstinn nötfärslimpa med potatis..

En köttfärslimpa för oss lökälskare. Mycket kött och löksmak, och potatisen blev helt ljuvlig, när den sugit i sig av köttspadet. Smöret och ströbrödet ovanpå ger en fin knaprig yta. Serveras med e..


Ost och baconlimpa

En fast och god köttfärslimpa med härliga ostfickor och fin baconsmak. Går bra att skiva nyuttagen utan att skivorna faller isär.


Ostig paprikafärslimpa - allt i e..

En köttfärslimpa med härlig smak och underbara potatisklyftor. Allt tillagat i samma form där potatisen suger i sig av skyn som bildas. Servera gärna med vinbärsgelé av önskad färg, vilket passad yp..


Rotfärslimpa med många vänner

En variant som tog begreppet köttfärslimpa till nya höjder. Bli inte avskräckta av ingredienslistan, det mesta är sådant som ofta finns hemma. Potatisen blev även den underbart god. Serverade med e..


Isterbandslimpa

En köttfärslimpa med mer smak och grövre struktur än vanlig köttfärslimpa. På bilden serverad med ”Ölostsås” som jag uppfann för att passa till isterbandslimpan. Kombinationen blev helt perfekt. Så..


Tick-Tagg svampfärslimpa

Vegetariskt alternativ till köttfärslimpa. Använd förvälld svamp, exempelvis fårticka och taggsvamp. Vill man ha kryddigare färs tillsätts någon kryddsvamp t.ex peppar riska. Servera med brun grä..


Köttfärslimpa à la Lindström
Köttfärslimpa à la Lindström

Den här varianten av köttfärslimpa gör jag ofta, gillar man biff à la Lindström gillar man garanterat den här! Serveras med pommes duchesse, persiljasmör samt varma grönsaker.
Svampgratinerad köttfärslimpa
Svampgratinerad köttfärslimpa

En idealisk bjudrätt- både köttfärslimpan och svampstuvningen kan förberedas i god tid, sedan är det bara att gratinera strax innan gästerna kommer. Det ska vara rikligt med svampstuvning!


Marios köttfärslimpa
Marios köttfärslimpa

När min son Mario var nyexamenirad kock,skojade jag med honom om att nu var det hanns tur att laga mat. Han serverade då denna maträtt som vi nu har som familjerecept.Så jätte god i sin enkelhet.