Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med fetaost och soltorkade tomater

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ströbrödet svälla i vattnet ca 10 min. Blanda ner köttfärsen och ägget. Tillsätt salt, peppar, krossad vitlök och persilja. Skär tomaterna i mindre bitar och feta i lite större bitar. Blanda ner i smeten alt. lägg som en fyllning i limpan. Forma till en eller två limpor i en smord form. Grädda i ugnen 175º i ca 45 min.
  2. Blanda alla ingredienser till tzatzikin och låt stå kallt en stund före servering.
  3. Servera med klyftpotatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Aloe 18 januari 2009

    Det här har verkligen blivit en favorit!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.