Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa Köttfärslimpa Köttfärslimpa
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lättgjord och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175-200 grader.
  2. Blanda samman allt utom bacon, margarin och soja. Forma färsen till en limpa. Lägg bacon över limpan så den täcker allt. Pensla limpan med det smälta margarinet blandat med sojan.
  3. Ställ in den i varm ugn i mitten, ställ ner den efter ca halva tiden något hack, så att inte baconet blir för mycket stekt. Lite knaprigt tycker jag är godast men det är en smaksak.
  4. Vispa sedan ur pannan med lite hett vatten när allt är klart och gör en sås på det.
  5. Krydda lite kanske.
  6. Servera med kokt potatis och rivna morötter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • SallyKKnutsson 25 april 2010

    Hur länge ska den stå inne i ugnen? Sally

  • ylwa 25 april 2010

    Ojdå.... Glömde visst att skriva hur länge den skall vara inne, om jag inte minns fel så brukar jag nog ha den inne i ca 45-50 minuter. Glöm inte att sätta ner den något hack efter halva tiden.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.