Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Köttfärslimpa med en fyllning av purjolök, bacon och äpple.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Låt ströbrödet svälla i mjölken i 5 minuter. Blanda i färs, ägg, salt och peppar.
  3. Strimla purjolöken fint och skala och tärna ett äpple, OBS 1 äpple. Fräs baconet tillsammans med purjolök och äpple. Platta ut färsen till en avlång platta. Fördela fyllningen över och rulla ihop. Lägg med skarven ner i en smord form.
  4. Baka i ugnen i 40 minuter. Halvera tomaterna och lägg dem runt om tillsammans med resten av äpplena i klyftor. Krydda med salt och peppar och baka i 10 minuter till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nannes 27 januari 2009

    Har just ätit köttfärslimpa, jättegott blev det! Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.