Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa av kalkon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

För dem som ej äter gris eller nötkött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop kalkonfärs, paprika, pressad vitlök, ägg och mjöl i en skål. Rör till en jämn färs. Forma färsen till en köttfärslimpa i ett ugnsfast fat.
  2. Skala potatisen och skär den i tunna skivor. Skala och riv morötterna. Lägg grönsakerna runt omkring köttfärslimpan i det ugnsfasta fatet. Krydda det hela med salt och peppar.
  3. Rör ihop ägg och vatten i en skål. Häll blandningen över grönsakerna i fatet.
  4. Baka köttfärslimpan i ugnen i 1 timma på 160°C, strö över hackad gräslök eller persilja och servera varmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.