Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med gräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, riktig husmanskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär baconet i strimlor och knaperstek i het panna. Finhacka svampen och fräs den mjuk i lite olja. Salta och peppra. Blanda ihop färsen med resten av ingredienserna. Forma till en limpa och lägg i en smord brödform. Baka i ugnen ca 40 min.
  2. Sås: Sila ner skyn från formen i en kastrull. Tillsätt buljong och grädden, låt koka, ca 10 min. Red av med maizenamjöl utrört i lite kallt vatten. Salta och peppra. Servera köttfärslimpan med kokt potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.