Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med lingongräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lingon i sås är jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda färs med ägg till en smidig smet. Krydda med salt och peppar. Forma färsen till en limpa och pensla med smält smör och soja på ovansidan. Stek i ugn ca 30 minuter eller tills färsen känns fast när man trycker på den. Tag upp köttfärsen ur formen och koka ur den med en skvätt vatten. Sila av och häll i en kastrull. Tillsätt grädde och låt koka ihop. Smaka av med salt, peppar, soja och lingonsylt. Servera med kokt potatis och extra lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.