Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsomelett i långpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kopierat recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillagning Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hacka lök och vitlök och bryn i stekpanna. Tillsätt köttfärsen och bryn tills den är genomstekt. Salta och peppra. Häll i vattnet, tomatpurén och hackad färsk timjan och låt puttra tills vätskan kokat bort.
  3. Vispa äggen med grädde och oregano och häll i en smörad gratängform. Grädda i ugnen i cirka 8-10 min. Ta ut och lägg på fyllningen. Höj värmen till 225.
  4. Fördela köttfärsen i pajformen. Blanda grädde, crème fraiche och ost i en separat bunke och häll smeten över köttfärsen. Fördela skivade coctailtomater över pajen. Grädda ca 10 minuter eller tills osten smält och den fått lite färg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.