Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sälgårdens köttfärspaj i långpanna

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En stor och mättande paj och naturligtvis jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut den i en smord långpanna.
  2. Förgrädda pajen i ca 10 minuter i 225 grader.
  3. Bryn färs, hackad lök och paprika i en gryta. Tillsätt mjöl, vatten, senap, soya, chilisås och kryddor. Låt sjuda 5 minuter. Dra grytan från spisen och tillsätt creme fraiche. Häll blandningen i pajskalet och strö på riven ost.
  4. Grädda i ca 20 minuter. Servera med en krispig sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • bakmamman 3 maj 2009

    vad för soya hade du?

  • Okänd 3 maj 2009

    Jag använder färgsoyan Colorit. // Liliane

  • bakmamman 14 maj 2009

    ska det vara så mkt salt verkligen??>

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.